Vad har jag nu gjort!?

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Vad har jag gett mig in på? Jag tackade ja till en reservplats jag haft på en annan kurs.... och jag fick den! 

Jag kanske ska förklara lite vad jag har att göra den närmsta framtiden så förstår ni va knasigt gjort av mig att tacka ja.
 
Den här veckan ska en innehållsanalys och en desiganalys skrivas på engelska för en kurs jag går på via Luleå Tekniksa Unuveristet. Den ska in på söndag och jag har inte börjat än, hade helt glömt bort den om jag ska vara ärlig. 
 
Nästa vecka, på onsdag, har jag deadline på ett monsterprojekt som jag fick reda på idag. Får man komplettering på den har man 1 dygn på sig att komplettera och det med en helt ny uppgift. Alltså komplettera senast torsdag nästa vecka. 
På fredag har vi en 8h tenta som behöver pluggas till. 
Dessutom ska alla kompletteringar från den här kursen vara färdiga innan tentan. Då ska tilläggas att vi inte har fått svar på de tidigare inlämningarna än...
 
Mycket att göra alltså och det känns helt övermäktigt!
 
Men nu ska jag tydligen börja en till, ny svår kurs som jag dessutom ligger 2 månader efter i!? Jippi för mig idag!! Jag borde verkligen ha tackat nej med tanke på allt jag har att göra men samtidigt vill jag gärna gå den kursen...hmmm svårt.
 
Nämde jag att barnen är lediga resten av veckan och min ena syster från Göteborg kommer upp i kväll? 
 
Ha ha ha :D Jag dööör...vilken sista jag satt mig i...men det som inte dödar härdar va? 
What doesn't kill you make you stronger!
 
En lite rolig och högts oväntat grej som hände idag var att jag har blivit utvald att delta i svensktoppsjuryn :D Jag ska rösta 4 söndagar nu framöver. 
Som sagt,mycket att göra nu! 
 
 
 
 

Titta så fint

Så här fina små tabletter ska min kattskatt äta

Det blir genast lite roligare att ge henne dom. Det gick dessutom jättebra att få i henne den nu ikväll. Stoppade in tabletten i en bit mat och vips var den uppäten! 

Inte alltid

Ja, alla dagar kan ju inte vara lika bra som igår. Idag har jag väntat på svar ang. en uppgift som ska påbörjas, det har inte kommit än.
Det har regnat mer eller mindre hela dagen, jag är dessutom jättetrött. 

Men det tråkigaste av allt var vetrinärbesöket med min lilla katt. Hon kan knappt gå, får liksom inte med dig bakbenen, veterinären tror att hon har fått en propp och det pga av ett hjärtfel av något slag... Så nu blir det blodförtunnande medicin ett tag... Hon har inte ont iaf och det är huvudsaken men min lilla kisse alltså ❤

Min fina, fina Puma❤Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0