Valborg

Vad ska ni hitta på för nåt ikväll? 
Vi ska spendera kvällen vid brasan och härligt v8 muller. Här är det traditionsenlig cruising varje valborg utanför vårt vardagsrum. Mycket populärt iaf till en början.
När det börjar bli dimmigt i lägenheten av alla avgaser är det inte lika roligt längre ;)
Men här i den här familjen älskar vi ju cruising och åker på flera varje år så vi tackar ju inte nej till första parkett även fast vi brukar hålla oss ute och titta "på riktigt". Så blir det även ikväll. Först brasan och sen cruising så länge kidsen orkar. 
Det lär brumma på bra långt in på natten eftersom slingan går precis utanför. Den enda nackdelen är att det lär se ut som en soptipp imorgon. Kommunen bruakr iofs vara rätt snabba med att städa upp men har man hund lär man få sicksacka mellan allt krossat glas m.m.
 
Hoppas ni får en bra kväll, det ska vi ha!
 
 
 
 

Plötsligt händer det

Min lilla gröna bil har stått stilla nu sen i sommras? Eller kanske ännu längre, jag minns inte riktigt. Innan den blev ståendes så pratade jag mycket om att vi borde sälja den för att det var onödigt med 2 bilar just nu när jag ändå är hemma så mycket. K tyckte absolut inte det så den fick vara kvar. Nu när den har stått stilla och obrukbar ett tag så har vi behövt den vid flertalen tillfällen. Alltså verkligen behövt den. Det har varit sån panik att vi har fått akutlåna bilar för att det verkligen varit kris. 
K som är den som kan bilar i familjen har ju lovat att laga den gröna ända sen den blev ståendes men har likosm inte fått ändan ur. Det har han ju såklart fått höra varje gång som vi behövt den ;)
 
Igår hände det helt plötsligt. K ringer och säger att han ska köra bilen till en verkstad och vi måste ut och starta bilen med kablar. Oj oj spännande värre för kidsen och för mej som äntligen ska få bilen lagad :) 
 
Han insåg att han inte kommer att ha tid att laga den än på länge. Bra beslut tycker jag för han är hemma så lite ändå att den tid han är ledig kan han gott vara hemma! 
 
Nu ska den alltså bli hel!
 
Det här nog den enda bilden jag har på den lilla gröna :) Jag brukar inte direkt fota bilarna
 

Vårjacka

Igår inhandlades nya skaljackor till kidsen. Jag vet att jag är lite sent ute men det har ju varit såå kallt.
Jag har absolut inte velat ha någon annan jacka än min vinterjacka så då har barnen också fått ha sina.
Nu märkte jag att det var i senaste laget för det verkade vara slut på de flesta ställen men vi hade tur och här i vår butik fanns det kvar och vi fick tag i dom vi ville ha.
Barnen valde färg själva som vanligt och det bjöd inte på någon överaskning direkt ;)
 
Tokungar ♥ Måste ju stila lite framför spegeln 
 
 
Det blev ett par vårskor till Liam också. Dom jag ville ha till Tuva fanns inte i hennes stl tyvärr så där får letandet fortsätta... Hon går ju ändå bara runt i gummistövlar nuförtiden. Inget annat duger och det är klart det är svårt att slå gummistövlar med Pippi på :)
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0