En orörd vecka

Måndag idag då. En orörd vecka som nån så fint sa på Christer i p3 alldeles nyss. Fint och se det så ändå.
 
Idag försöker jag mest ordna till saker. Det är ju alltid lite fix med registreringar, mail hit och dit och så där. Försöker även få till en fungerande veckoplanering för studierna. Vissa veckor är det inte det lättaste precis men det går.
Jag skulle behöva en extra dag/per vecka :P 
 
I eftermiddag när jag hämtat hem barnen behöver jag fota förra årets vinteroveraller så jag kan sälja dom. Behöver få bort dom nu så jag får plats med nya!
Skulle inte vara fel med en röjning i köket också så det får det bli. Får säkert lite hjälp av barnen och då blir det ju roligare :) 
 
Ikväll ser jag fram emot en lång, härlig hundpromenad. Kvällspromenaderna är dom bästa. Då kan man gå själv och långt :) 
 
 
 
 

Vart tog fredagen vägen?

I fredags skrev jag ett inlägg, det verkar inte ha publicerats? Konstigt, kommer ju natruligtvsi inte ihåg vad jag skrev men säkert var det ett alldeles superbra inlägg  :)
 
Jag var lite kaffesugen tidigare idag. Knäppte på min kaffemaskin och möts av det här!
 
Men alltså på riktigt... blev så trött. Stände av, drog ur sladden och försökte igen. Tada, det funkade! Tur för den, annars hade jag slängt ut den genom fönstret ;)
 
 
Idag har det varit en riktig tråkdag. Vi har inte fått nåt vettigt gjort och jag har varit såå uttråkad. Så är det ibland och det kan vara bra att ha lite tråkigt en del dagar för att verkligen uppskatta de där roliga!
 
Just idag kände jag för att bara åka iväg nånstans, vart som helst. Bara komma bort några timmar, men idag var väl kanske inte den bästa dagen att flaxa omkring på eftersom Tuva hade så hög feber igår och hela natten.
 
Dagens slöhet beror nog mest på den dåliga nattsömnen för sjuk är hon inte. Hon leker, åker sparkcykel jättesnabbt och långt (på hundpromenad) och bråkar med sin storebror ;)
Men en dag hemma kan nog vara på sin plats iaf så vi stannade hemma. Ingen feber nu ikväll så kommer den inte tillbaka blir det dagis imorgon och skola för mej.
 
Åter till jobbet, deadline kl 23:59!

Planes

Idag åkte vi alltså till Västerås och kollade på den nya Disneyfilmen "Planes".
 
Den var som Disneyfilmer oftast är...rätt förutsägbara men ändå rätt bra. Jag gillade denna mycket bättre än tex. cars2 som innehåller rätt mycket våld och känns mest som en vuxen actionfilm förklädd i tecknat.
Planes är mer barnvänlig och innehåller allt som en Disneyfilm brukar.
Vi valde att se den i 3D och den här gången hade Tuva på sig glasögonen iaf nästan hela filmen ;)
Kidsen gillade filmen och vi hade en mysig biostund.
 
 
 
Tuva har feber. Inte så lite heller utan över 39 grader. Trots alvedon går den inte under 39 strecket. Ett tag klagade hon på magvärk, högra sidan och bak i ryggen, så då trodde vi en stund att det var blindtarmen. Jag klämde på magen på alla möjliga ställen men det tyckte hon bara var skönt.
Det känns som massage sa hon :)
Så då tror jag nog inte att det är nåt med magen för då borde det ju göra ont?
 
Hoppas febern försvinner lika snabbt som den kom för jag har massor att göra i skolan hela veckan och harinte tid för sjuklingar! Är hon inte frisk imorgon blir hon hemma på måndag så då får vi en mysstart på nya veckan. Fast helst vill jag självklart att hon blir frisk, både för hennes och min skull ♥
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0