Slut på helg!

Idag fick vi inte så mycket gjort som vi tänkt. Hade behövt fixa ena rummet helt idag men men
det blir inte alltid som man tänkt.
 
Vi var runt och letade efetr en golvbit som matchar det vi har i hallen och det var lättare sagt än gjort men vi har fått tips om ett ställe men som givetvis inte hade öppet idag....
 
Istället åt vi lunch på den supergoda asiatiska buffén, hela familjen gillar det och det är ett stort plus!
 
Imorgon, om allt går som det ska, packar jag och kidsen in oss i bilen och åker till mormor & morfar.
Kidsen kunde knappt somna ikväll för de är så föväntansfulla ♥ dom har verkligen saknat sin mormor & morfar!
 
Liam har även hört ryktet om en ny volvo och är vääldigt nyfiken ;) 
 
Så efter en bra men arbetsam helg säger jag nu godnatt.
Jag tror jag ska hoppa ner i ett varmt bad innan sängen men sen så ska jag soova! Nu börjar det märkas att man fått sova en timme för lite i natt ;)
 
Åh undra när liljekonvaljerna börjar komma? Jag längtar iaf :) 
 
Bild på förra årets bukett från svärmor:
 
 
 

Sååå trött på mig själv!!!!!

Alltså ibland blir jag bara sååå trött på mig själv!!! Veckan som kommer är tanken, eller var tanken, att jag skulle göra en omtenta måndag - fredag.
Det är bara den lilla detaljen att jag helt glömt av att anmäla mig till den!!
Dagens pucko är helt klart jag!!
Nu kommer jag bli underkänd och det ställer till det för mig på mer än ett sätt. Alltså jag är så arg på mig själv just nu!!! 
 
Vet allvarligt inte vad jag ska göra nu.... åh så trött jag blir!! 
 
Visst, den här veckan har varit rörig och fullt upp heela tiden men det blir ju inte bättre av att jag ställer till det ännu mer.... gah!!!!
 
Nu står mitt hopp till att läraren har lite överseende och låter mig göra tentan ändå *håller alla tummar jag har*
 
 

Soooligt!

Idag har det varit en helt underbar dag. Solsken och solen riktigt värmde :) 
 
Vi började dagen med knatteskutt. Eftersom K var ledig idag fick han gå dit med kidsen och jag fick dricka affe i lugn och ro. 
Sen satte det fart. Vi röjde och hade oss hela dagen och K har lört flera vändor till returen. Skönt att bli av med skräp som bara stått och väntat på att bli slängt. 
Grannen som nyss flyttade in kom ner och gav oss 2 flyttlådor så lite är packat också. Det ärstora killarnas saker som är nepackade och så har vi sorterat grejer om vi ska ha kvar, slänga och sälja. 
 
När det var dags för lunch tog vi dock med oss den ut i solen. Man måste passa på att njuta av solen, det ska bli kallare redan på söndag. 
 
Liam och Tuva visar upp sian nya springskor och sen testar de hur snabbt de kan springa med dom på :) 
Mina finingar ♥
 
 
Tuva tyckte det var roligt att slämga sig ner på gräset och låtsas att hon ramlade :) Det blev fin, fina gräsfläckar, nu är det vår!
 
Min gamla vän Diabolo fick följa med ut :) 
 
För andra dagen i rad dyker gå-vagns köparen inte upp. Jag blir otroligt sur över sånt där! Dessutom fick jag ett sms kl 01.40 som nog var menat åt hennes sambo.... inte helt ok kan jag tycka. Ja ja dyker dom inte upp imorgon är jag inte intresserad av att göra affärer med dom längre! Då skänker jag hellre bort den till någon annan! *mutter*
 
Nä nu ska jag passa på att sova lite innan barnen kommer in till oss. Inatt vaknade jag av känslan att jag föll och mycket riktigt var jag påväg ur sängen. Som tur är har vi en låg säng så jag lyckades sätta handen i golvet och stoppa ;) mysigt med barn med ibland kan dom väl sova i sina sängar? 
 
God natt!
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0