Lussekatter!

Idag blev det inte mycket gjort kan jag säga! Listan är ju superlång men jag somnade brevid Liam och sov i 2h.... efter det var vi så sega båda två så det blev inte mycket gjort alls :) Imorgon är det nya tag som gäller!
Har iaf tvättat en maskin och Liam var så hjälpsam och plockade i allt och tryckte på knappen, fick även hjälp att hänga :) sötisen!

Vet inte om jag redan skrivit men Liam har sagt sin första mening :) "Däj äj bilaj" det var så fint så jag blev alldeles matt!
Hans nya grej är numera att bära med sig Tiger vart han än går, ska vi gå ut ja då ska Tiger med och mössa ska han ha också det är viktigt! Såfort vi kommer in nånstans ska mössa av direkt :) Idag var vi ute och plaskade lite i vattenpölarna och Tiger som gillar att studsa skulle ju självklart plaska lite han med! Det tyckte iaf Liam, stackars Tiger blev alldeles blöt och smutsig.

Dom senaste dagarna och framför allt ikväll har det verkligen vart full aktivitet på den lilla plutten i magen, säkert en vild en som bor där :)

Tänkte visa lite bilder på lussekattsbaket från i lördags, hoppas ni inte blir allt för sugna :)Jenny är väldans bra på att peta i russin :)

   

 

Snart slut

Nu är det slut på helgen igen och en ny vecka väntar. Liam är så gott som frisk nu, är bara liite snorig men sånt kán ju sitta i länge så jag räknar han som frisk. Imorgon hoppas jag att det inte regnar vilket det har gjort precis hela dagen här :( det har liksom aldrig riktigt blivit ljust heller så det har varit en seg och deppig dag! Hoppas på lite sol imorgon eller iaf uppehåll så vi kan gå ut och leka nåt!

Har en hel massa på min "to do list" för veckan, vore ju bra om jag fick så mycket som möjligt gjort i början så jag kan slappa resten :) får se om jag lyckas ta mej i kragen. Borde bla välja ut lite bilder men det tar ju sån tid och är så svårt för ag gillar ju alla :) eller nästan iaf. Har inte letat upp skivan till scannern heller det borde jag göra redan ikväll faktiskt!

Liam leker som vanligt med sina bilar, iaf en stund till han har sovit i 40 min idag så jag hoppas han inte blir allt för svår att lägga sen.

Har nästan tänkt ut alla julklappar nu och inhandlat en del, känner mej riktigt nöjd faktiskt. Hoppas på att slippa springa runt i julstressen :)

      Vart är vintern!!?? Det är ju snart december!!!

 

Grym Kisse!

                                 

Jättemonster!

Idag stod det en superstor brandbil på torget här i lilla stan, den största i Sverige! Ett företag här i stan har tydligen varit med/hjälpt till att bygga den tillsammans med nåt tyskt? företag, åt Skavsta flygplats och nu ville man visa upp monstret! Den var verkligen enorm och så ut lite som en helikopter framifrån, hade en hel massa kanoner (?) som rörde sig både på taket och i fram. Det var iaf en viss liten kille som var helnöjd när han fick traska runt, runt den där bjässen :)
När den började blinka var det skoj också men sen tutade den lite läskigt :)

Eftermiddagen spenderade vi med att baka lussekatter, dom blev supergoda!! Så nu är det bara att fundera ut vad mer vi ska baka till jul. Börjar klia lite i fingrarna nu, vill gärna ha upp lite ljusstakar och stjärnor!

Liam sov ingen middag idag och slocknade direkt efter vällingen vid 9 tiden... men så orkade han inte äta nån middag heller... vet inte hur vi ska göra för att det ska bli bäst?

Igår var vi föresten på Barnens Hus med vagnen, fick ett nytt hjul men fick höra att man måste ta av alla hjul och smörja en gång i månaden!!! What??!! Låter helskumt tycker jag, ska den inte klara mer?! Ja ja vi får väl se vad som händer... kände mej lite nervös när vi gick övertorget förut idag med kullersten, tänkte hela tiden att nu lossnar nästa :) som tur var satt alla kvar!

Blev tyvär inga bilder från UL:et idag, jag kan inte hitta installations cd:n till scannern! Måste verkligen leta!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0