Valborgsmässoafton

Eller raggarbilsdagen som den heter här hemma. Den är efterlängtad av oss alla ;)
 
Ikväll kommer bilarna dundra precis utanför fönstret och vardagsrummet kommer fyllas med avgaser. Härligt! 
Det blir nog en tur ner till parken och spana in brasan. Tuva är väldigt nyfiken på den. Sen får vi se hur länge kidsen orkar vara ute och titta på bilar :) Brukar bli rätt sent innan vi kommer in igen. 
 
Cruisingen håller vanligen på fram till 4-5 tiden på morgonen så vi har tid på oss ;) 
Typsikt att det varma och fina vädret är borta bara. Senaste åren har det alltid varit kallt på valborg, stort OGILLA på det!
 
Nu blir det lite mer tentaplugg innan jag hämtar hem mina gosisar ♥
 
En sån här vore inte helt fel att glida runt i 
 

kvällsutflykt

Ikväll, när K kom hem från jobbet, bestämde vi oss för att åka ut och grilla korv. Solen sken och värmde fortfarande en del och blåsten som har hängt i dom senaste 2 dagarna var borta. Perfekt. 
 
Både barn och hund blev glada. När Pixie såg att vi var påväg till skogen studsade hon upp och ner i bagaget. Hon älskar att springa runt i skogen :) 
 
Det var en helt underbart vacker kväll nere vid sjön. Kvällssolen värmde riktigt skönt. Det märks tydligt att vi går mot sommar nu :) 
Härligt med ljus, sol och värme! 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var det bara att stoppa 2 trötta men nöjda barn i sängen. Hade gärna joinat men jag sitter här och pluggar istället.
Snart helg nu så det är bara att kämpa på!
Baara 7 veckor kvar att plugga nu. Sen är det rester som ska göras såklart men det tar jag sen. Ska bli såå skönt att få fokusera på nåt annat snart!
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0