Kalasveckan

Kalasveckan är över. Det började redan förra söndagen men att mormor, morfar och moster Jenny kom hit och firade Liam. 
Måndagen sen var ju födelsedagen och den firades med att alla storebrorsor kom plus en flickvän. Liam ville ha en dag med bara brorsorna så därför blev det även kalas på tisdagen för farmor och kusiner från den sidan av släkten.
Nu i helgen var det dags för kalas nr 4, kompiskalaset. Liam hade önskat ett kalas på Leos lekland så det fick han. Han valde djungelrummet och där serverades både korv med bröd och glass. Sen var det bara att släppa lös ungarna i leklandet. Smidigt. Superkul för barnen, kanske inte lika kul för oss andra som tröttnade betydligt snabbare än barnen. Flera, flera timmar senare var det (äntligen) dags för hemfärd med trötta, nöjda och glada barn.
 
Kul med kalas men 3 dagar i rad är kanske inte att rekomendera, särskilt inte om man pluggar på distans och antingen får jobba massor innan eller efter för att vara i fas. 
Liam hade roligt och va nöjd med alla sina kalas och det är huvudsaken. Vi andra var också nöjda för vi gillar kalas och att träffa familjen.
 
Nu är kalasandet över för den här gången och nu dröjer det ungefär 4 veckor innan det är dags för nästa barn att fylla år. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0