Ogillar tisdagar

Tisdagar har alltid varit min hatdag. Måndag är ändå måndag liksom, ny vecka och allt det där. Onsdagar är "mitt i veckan", lillördag och snart helg. Men tisdagar!?? 
Det har nog mycket att göra med att jag alltid haft längsta dan i skolan på tisdagar, slutat vid 16 och efter det har jag haft andra aktiviteter som gjort att tisdagarna har alltid kännts så lååånga. 
Dessutom känns det som det är såå långt kvar till helgen. 
 
Men nu är det alltså tisdag idag och solen skiner. Det är rätt kallt ute men soligt. Jag funderar på att dra med mig barnen på en lång promenad, sen när de slutat skolan, och leta efter lite vårtecken. Finns det tussilago än? Det skulle va kul att hitta några små gula solar. 
Igår var vi på stranden nån timme. Barnen lekte vid vattnet och jag satt och tankande energi i solen. Det var riktigt härligt men rätt blåsigt. Pixie var med och hon hatar att vara still och vänta men det är bra träning för henne. Hon passade för övrigt på att ta årets första dopp, hon sprang rätt ut i vattnet. Tror hon inte fattade att isen var borta faktiskt men sen gjorde hon det flera gånger så hon kanske gillade det? Det måste ju varit iskallt! 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0